Wat als ... je social media voor altijd pure fun zou zijn?

Je kent ze vast wel ... die prachtige instagram foto’s met creatieve quotes, inspirerende blogs (die gelezen worden) of slimme SEO teksten (die op Google scoren). Allemaal zaken die voor jou als ondernemer belangrijk zijn, maar hoe pak je dit aan? Ik heb helemaal geen tijd voor social media marketing hoor ik vaak. En bovendien krijg je stress bij gebrek aan content inspiratie. Je hebt het namelijk al druk genoeg met alle andere zaken die voor jou misschien nog wel belangrijker zijn. En toch wil je als ondernemer inzetten op social media marketing, want dat is bepalend voor het succes van jouw merk in de toekomst.


Ontdek in deze blog (leestijd 3 min) hoe de aanpak van INTO THE DEEP CONTENT je een stap vooruit helpt met je social media marketing op een betaalbare, efficiënte en resultaatgerichte manier.


Waarom INTO THE DEEP CONTENT?


INTO THE DEEP CONTENT, is opgericht door Catherine Op de Beeck (38). Een dame met een passie voor verhalen, diepgang en creativiteit. Haar liefde voor alles wat verfijnd is gecombineerd met haar marketing achtergrond en expertise in social media & communicatie maken van haar de ideale sparringpartner voor het vertellen van jouw uniek verhaal. Ze onderscheidt zich met haar bedrijf door haar expertise in lifestyle/ retail, een hands-on, betaalbare en resultaatgerichte aanpak.


Als social natives weet INTO THE DEEP CONTENT hét verhaal van bedrijven en merken te vertellen via social media. “We werken graag samen met merken waar we enthousiast van worden, zodat we de volgers van onze klant tot echte fans kunnen maken. Want, van jouw business een merk maken en mensen aan merken verbinden daar gaat het volgens ons om. “


Wat kunnen we concreet voor jou betekenen?


Veel merken willen graag aan de slag met social media. Een plan is snel gemaakt, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht. Dan is uitbesteden een goed idee. Want om het maximale uit je social media communicatie te halen moet je echt een duizendpoot zijn. Je bent vormgever, tekstschrijver, fotograaf, online marketeer en social advertising specialist. Inderaad, een expertise op zich dus. Je kunt bij INTO THE DEEP CONTENT met een gerust hart jouw social media uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel liefde de accounts van onze klanten, van pakkende content tot advertising. Via deze link ontdek je onze zeer toegankelijk, one to one pakketten op maandbasis. Van basic tot pro, we ontzorgen je social media met veel passie en toewijding.


Een instagram project in de kijker!


Uiteraard wil je graag weten wat we reeds gerealiseerd hebben. Want dit toont onze expertise aan, nietwaar? We tonen daarom met gepaste trots een aantal van onze projecten. Van storytelling tot straffe social media content. Bij ons geen standaard aanpak, maar een gepersonaliseerd plan. Ontdek via onderstaande instagram feed visual hoe we de social media opgestart hebben voor Beaunoir Bedding.


What clients say about us ...


Zo simpel kan het zijn. Onze klanten zeggen dat ze tevreden zijn. En dat is uiteraard belangrijk voor ons. Lees onder een aantal recente reviews van Jelle die als medewerker actief is bij Optiek Nathalie Bladt en van Katie K., zaakvoerder Beaunoir.


"De ondersteuning van ‘INTO THE DEEP CONTENT’ geeft ons een leidraad die hulp biedt bij het (online)communiceren. De kennis van Catherine wordt vakkundig gekoppeld met onze eigen kennis om het verhaal van de zaak duidelijk en doelgericht naar de klant over te brengen. Het leuke aan deze samenwerking is dat deze zeer dynamisch is. Enerzijds werkte we samen aan een duidelijk verhaal van Nathalie Bladt. Een statisch gegeven waarbij we samen omschreven wat de waarden en visies zijn die we met Nathalie Bladt naar voren willen brengen. Catherine goot dit verhaal in een draaiboek dat we in ons achterhoofd dienen te houden voor alle toekomstige communicatie. Deze energieke samenwerking heeft ons veel ideeën doen uitwisselen en heeft ons al mooie resultaten opgeleverd. For some reason while diving, the stress stays at the surface ;)"


"Supertoffe posts! Ik ben zo bij dat ik de samenwerking met INTO THE DEEP CONTENT ben aangegaan!" Katie K.

Let’s get social!


Geprikkeld door onze aanpak? Laat zeker van je horen: bel ons, schrijf ons of kom eens langs voor een koffie momentje? We ontmoeten je graag voor een vrijblijvend gesprek waarin we luisteren naar wie je bent en wat je drijft. Ps: Don't forget to follow us!


Have a nice summer!


Lees ook deze blog: "SOS CONTENTSTRESS? Zo pakken wij dat aan."


"INTO THE DEEP CONTENT is een content marketing bureau met focus op de ondersteuning  van jouw online communicatie. Ondernemingen of merken met gebrek aan een social media visie of een online communicatie strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen graag onze content expertise, diepgang en creativiteit om jouw doelgroep optimaal te bereiken en online resultaat te behalen.

Catherine Op de Beeck

CONTACT

Fosbury & Sons

Mechelsesteenweg 25

2000 Antwerpen

hello@intothedeepcontent.com

EXTRA

Join the Team

Blog

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 by INTO THE DEEP