Wat als ... iedereen over jouw social media zou spreken?

Bijgewerkt: 17 sep 2020

Heb je ooit gehoord van een aanbeveling: “Ik moet je nu toch even vertellen over een tof merk dat ik gezien heb op instagram en die ik je sterk kan aanraden!” Krachtig, niet? Mond-tot-mond reclame via social media is een onwaarschijnlijk sterk en effectief promotiemiddel dat merken vaak over het hoofd zien. Onderschat echter de impact niet van mooie, inspirerende visuals en krachtige, relevante copywriting. Want hiermee kan jij als merk anno 2020 nu net een groot verschil maken.Ben je zelfstandig of werk je als communicatie- of marketingmedewerker bij een bedrijf? Wil je groeien door de juiste stappen te zetten op vlak van social media ? Let us guide you. Ontdek in deze blog (leestijd 5 min) hoe de aanpak van INTO THE DEEP CONTENT je een stap vooruit helpt met de creatie van gerichte content voor je social media op een betaalbare, efficiënte en resultaatgerichte manier zodat mensen over jouw waanzinnig sterke social media zullen spreken.


Waarom INTO THE DEEP CONTENT?


INTO THE DEEP CONTENT, is opgericht door Catherine Op de Beeck (38). Een dame met een passie voor verhalen, diepgang en creativiteit. Haar liefde voor alles wat verfijnd is gecombineerd met haar marketing achtergrond en expertise in social media & communicatie maken van haar de ideale sparringpartner voor het vertellen van jouw uniek lifestyle verhaal. Ze onderscheidt zich met haar bedrijf door haar expertise in lifestyle/ retail, een hands-on, geraffineerde en resultaatgerichte aanpak. Catherine (en haar team) weten als geen ander de juiste content te maken voor jouw business. Content die eruit springt, die jouw doelgroep inspireert en een uniek verhaal vertelt.

“We werken graag samen met merken waar we enthousiast van worden, zodat we de volgers van onze klant tot echte fans kunnen maken. Want, van jouw business een merk maken en mensen aan merken verbinden daar gaat het volgens ons om.“


Wat mag je van ons verwachten?


Wij helpen je via authentieke brand storytelling om je online aanwezigheid, merkbekendheid, bereik en aantal volgers via social te vergroten. Je kunt bij INTO THE DEEP CONTENT met een gerust hart de content creatie voor je social media en website uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel liefde blogs, video’s, nieuwsbrieven, social media visuals en website content voor onze klanten. Hoe we dat aanpakken? Dat lees je onder in 3 eenvoudige stappen.


//1 Let’s have a coffee and talk!


Voor je praat met een content creator, copywriter en zelfs start met je content marketing sta je eerst stil bij wie je bent. In deze intake fase luisteren we vooral naar wat jou drijft. Waarom bestaat jouw merk? Welke diensten en producten wil je aanbieden? En welke meerwaarde bied jij in het leven van mensen? Hoe bereik je je doelgroep en hoe bouw je een community rond je merk? Wat is de persoonlijkheid van je merk? En hoe onderscheid je je van je concurrenten? Wat zijn je verwachtingen en wensen? Dit intake gesprek duurt ongeveer 1u en is de basis voor de verdere aanpak van je content strategie & communicatie via social media. Nadat we de ziel van je merk hebben uitgepuurd en uitgeschreven, hebben we alles in handen om de designer, fotograaf en copywriter helder te briefen.


//2 What do you got?


Vooraleer we nieuwe content maken kijken we eerst even wat je al hebt en waar we kunnen verbeteren. We doen een content screening van je social media en website en checken welke content werkt en niet werkt en waar kan verbeterd worden. Je krijgt een werkdocument van deze audit met daarbijbehorend een aantal straffe tips die onmiddellijk inzetbaar zijn!


//3 Time to create!


De tijd is aangebroken om je communicatietools zoals website, social media, mailings, … vorm te geven en te voorzien van de juiste content. We bekijken in deze fase welk traject of dienst bij jouw merk past en voeren die in een volgende fase uit.


Ok, en wat moet dit dan kosten?


De creatie van content is variabel en sterk afhankelijk van jouw wensen. Maar laten we alvast meedelen dat onze klanten zeggen dat we zeer betaalbaar zijn. ;-) Wens je een overzicht van onze prijzen te ontvangen? Bel ons. Schrijf ons. We bezorgen je alle info graag met een extra woordje uitleg.


Een project in de kijker


Uiteraard wil je graag weten wat we reeds gerealiseerd hebben. Want dit toont onze expertise aan, nietwaar? We tonen daarom met gepaste trots een aantal van onze projecten. Van storytelling tot een straffe social media strategie. Bij ons geen standaard aanpak, maar een gepersonaliseerd plan. Ontdek onderstaande social media feed die we aan het opbouwen zijn voor The HorseShop.


INTO THE DEEP CONTENT voorziet voor @thehorseshopbelgium de visuals en copywriting voor social media, schrijft blogs en stuurt de content voor de website aan. Wij werken samen met The HorseShop op basis van een op maat maandpakket rekening houdend met de wensen en het budget van deze klant. Doelstelling? De brand awareness van de nieuwe winkel verhogen en klanten aantrekken.


BEAUNOIR INSTAMGRAM FEEDYou want this too?? Via deze link ontdek je onze social media en content creatie diensten. Oh, en vergeet niet dat we ook volledig op maat werken. Geef ons gerust een seintje, we luisteren graag naar jouw wensen.


What clients say about us?


Zo simpel kan het zijn. Onze klanten zeggen dat ze tevreden zijn. En dat is uiteraard belangrijk voor ons. Lees onder een recente review van 1 van onze klanten.


Wat we van INTO THE DEEP ontvingen? Een doordachte contentstrategie en sterke content voor ons merk. Dankzij deze pro-actieve samenwerking is onze online aanwezigheid resultaatgerichter en veel dynamischer! Een fijne samenwerking.
Valérie V.


Let’s get social?


Geprikkeld door onze aanpak? Laat zeker van je horen: bel ons, schrijf ons of kom eens langs voor een koffie momentje @ Fosbury in Antwerpen? We ontmoeten je graag voor een vrijblijvend gesprek waarin we luisteren naar wie je bent, wat je drijft en wat we voor jou concreet kunnen betekenen.


Ps: Even tijd? Lees ook de blog: “Plaats jezelf als een sterk lifestyle merk in de markt.”(7 tips)


"INTO THE DEEP CONTENT is een content marketing bureau met focus op de ondersteuning  van jouw online communicatie. Ondernemingen of merken met gebrek aan een social media visie of een online communicatie strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen graag onze content expertise, diepgang en creativiteit om jouw doelgroep optimaal te bereiken en online resultaat te behalen.

Catherine Op de Beeck

CONTACT

Fosbury & Sons

Mechelsesteenweg 25

2000 Antwerpen

hello@intothedeepcontent.com

EXTRA

Join the Team

Blog

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 by INTO THE DEEP