Van je lifestyle business een sterk online merk maken? Zo pak je dat samen met ons aan.

Ben jij een ondernemer met een beauty, design, fashion of lifestyle business? Wil jij graag van je business een sterk merk maken en uit de massa springen? Dus omzet en klanten verkrijgen door middel van straffe content marketing? In 1 maand tijd bouwen we een sterk fundament, weet je wat jouw uniek verhaal is en definiëren we je content missie (waarom je dus content maakt) en je concrete objectieven (wat je dus wil gaan bereiken). We leren je hoe je je online positie kunt versterken en begeleiden je in de creatie van social media en content. Dit alles krijg je in een super concreet stappenplan.ONS FIRST DIVE TRAJECT. BEGIN BIJ HET BEGIN.


Je overweegt een opstart met content marketing of je wil graag evalueren wat je huidige content aanpak nu precies oplevert om bij te sturen waar nodig? Dan is een FIRST DIVE het ideaal traject voor jou. Hoe dit concreet in z'n werk gaat lees je onder in 3 heldere stappen.STAP 1: MARKT - EN KLANTENANALYSE, HET VERHAAL, CONTENT MISSIE & OBJECTIEVEN


We leren jou en je business graag beter kennen. Tijdens dit eerste gesprek gaan we dieper in op je lifestyle business. Wie zijn jouw concurrenten en klanten? Waarom doe je vandaag wat je doet en wat wil je bereiken met je content? Doe je vandaag al aan content marketing en wat zijn de concrete resultaten? Een intake gesprek duurt gemiddeld 1u en geeft ons de nodige informatie om een sterke fundament te bouwen.


Wat mag je verwachten?

  • analyse klanten, markt en concurrent

  • jouw uniek verhaal

  • de content missie (waarom en voor wie maak je content)

  • de concrete content objectieven (wat wil je met je content bereiken)


STAP 2: DE CONTENT SCREENING


Alvorens nieuwe content te maken is het van belang eerst even te zien wat je al hebt. Tijdens de screening bekijken we welke bestaande content waardevol is en welke eventueel hergebruikt kan worden. De content screening in een FIRST DIVE is van toepassing op maximum 2 kanalen. Bijvoorbeeld je website en instagram. Vervolgens bepalen we ook welke content ontbreekt. De content die nodig is om je klant te overtuigen van jouw verhaal en merk.


Wat mag je verwachten?

  • content screening document + tips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan


STAP 3: 2 QUICK WINS & DE EVALUATIE


In for a quick dive? Wat een heerlijk gevoel om op korte termijn resultaat te zien. Aan de hand van onze checklist gaan we op zoek naar hoe we je bestaande content kunnen verbeteren en er instant mee aan de slag kunnen. Hier kunnen we bijvoorbeeld een voorstel doen voor je instagram feed of een aantal tips geven om je website sterker te maken. Vervolgens evalueren we samen de FIRST DIVE en bespreken we wat we voor jou nog kunnen betekenen.


Wat mag je verwachten?

  • 2 inzetbare quick wins

  • evaluatie FIRST DIVE en bespreking plan van aanpak.


Ok, en wat levert een FIRST DIVE traject mij dan op?


Met dit adviestraject leg jij niet alleen het fundament voor jouw algehele content strategie en communicatie, maar ook voor je online succes met een ijzersterk visueel verhaal. Je ontdekt wat je huidige content aanpak oplevert, waar jij voor staat, wie je ideale klant is en wat jouw unieke aanbod is. Daarnaast ontvang je een plan van aanpak voor jouw social media, content creatie en alle tools om meer online zichtbaarheid te realiseren en klanten aan te trekken.


Met onze jarenlange ervaring in content marketing & communicatie voor de fashion, beauty, design en lifestyle branche, hebben we alle kennis en ervaring gecombineerd in één uniek adviestraject.

Zo kun jij van je lifestylebusiness écht een merk gaan maken, waardoor jij jouw positie in de markt gaat ‘ownen’.


En nadien?


Na het traject ondersteun ik je nog 3 maand lang. Elke maand doen we een online coachingsgesprek door middel van een video call, waarbij we kunnen sparren over de voortgang, de uitdagingen en de stappen die je aan het zetten bent, zodat je gefocust blijft. Via mail en whatsapp kun je daarnaast wekelijks je vragen stellen en om feedback vragen.


Deze klant ging u alvast voor.


Beaunoir bedding volgde recent een FIRST DIVE traject met ons. Benieuwd naar hoe we dit concreet aangepakt hebben? Klik op onderstaande afbeelding en je ontdekt naast Beaunoir nog tal van andere klanten waar we stiekem toch een beetje trots op zijn.

Ok duidelijk! Wat nu?


Snuister alvast door onze inspirerende projecten die we met gepaste trots tonen? Zo ontdek je hoe wij met dit traject deze klanten een stap vooruit geholpen hebben in hun content marketing aanpak. Of kan je niet wachten om te starten? Plan een vrijblijvend strategiegesprek (met een koffie uiteraard)! Tijdens dit strategiegesprek wordt het voor jou helder wat jouw stappenplan zal zijn om van je lifestyle business een merk te maken.


Wij zijn alvast heel benieuwd naar wat jij te vertellen hebt!

Ps: wil je het stappenplan van ons FIRST DIVE traject op een rustig moment even nalezen? Dat kan via deze link.


Duurtijd traject : +/- 1 maand

Prijs traject: 1500€ excl.btw


Lees ook deze blog! > "7 tips om jezelf als 'sterk merk' in de markt te plaatsen.""INTO THE DEEP is een contentstrategie bureau met focus op relevante en diepgaande online communicatie voor lifestyle brands. Ondernemingen of merken met gebrek aan een content visie of strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen onze content expertise, diepgang en creativiteit." 

Catherine Op de Beeck

CONTACT

Fosbury & Sons

Mechelsesteenweg 25

2000 Antwerpen

hello@intothedeepcontent.com

EXTRA

Join the Team

Blog

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 by INTO THE DEEP