#SOScontentstress?! Zo pakken wij dat aan.

Vaak geen (social media) content inspiratie of geen verhaal paraat? Dat knagende gevoel van, die blog moet er nu toch eindelijk komen en hoe start ik eigenlijk met relevante content marketing om mijn doelgroep optimaal te bereiken? Voor je het weet ben je weer een maand verder. Oh, je herkent het als #fashion #beauty, #design of #lifestyle merk vast wel. Een goed verhaal ligt aan de basis van je storytelling en communicatie, maar je visie vertalen naar de juiste woorden en visuals is niet altijd eenvoudig. In deze blog leg ik je uit hoe wij je online lifestyle business alvast een stap vooruit kunnen helpen aan de hand van een FIRST DIVE TRAJECT.EEN FIRST DIVE: screenen & bijsturen van je huidige content aanpak.


Je overweegt een opstart met content voor je website of social media? Of je wil graag evalueren wat je content aanpak nu precies oplevert om bij te sturen waar nodig? Dan is een FIRST DIVE het ideaal traject voor jou. Hoe dit concreet in z'n werk gaat lees je onder in 3 heldere stappen.


STAP 1: MARKT - EN KLANTENANALYSE, HET VERHAAL, CONTENT MISSIE & OBJECTIEVEN


We leren jou en je business graag beter kennen. Tijdens dit eerste gesprek gaan we dieper in op je lifestyle business. Wie zijn jouw concurrenten en klanten? Waarom doe je vandaag wat je doet en wat wil je bereiken met je content? Doe je vandaag al aan content marketing en wat zijn de concrete resultaten? Een intake gesprek duurt gemiddeld 1u en geeft ons de belangrijke informatie om een sterke fundering te vormen.


Deliverables:


  • analyse klanten, markt en concurrent

  • het verhaal

  • de content missie

  • de concrete content objectieven


STAP 2: DE CONTENT SCREENING


Alvorens nieuwe content te maken is het van belang eerst even te zien wat je al hebt. Tijdens de screening bekijken we welke bestaande content waardevol is en welke eventueel hergebruikt kan worden. De content screening in een FIRST DIVE is van toepassing op maximum 2 kanalen. Vervolgens bepalen we ook welke content ontbreekt. De content die nodig is om je klant te overtuigen van jouw merk.


Deliverables:


  • content screening document + tips om bij te sturen waar nodig


STAP 3: 2 QUICK WINS & DE EVALUATIE


In for a quick dive? Wat een heerlijk gevoel om op korte termijn resultaat te zien. Aan de hand van onze checklist gaan we op zoek naar hoe we je bestaande social media content kunnen verbeteren en er instant mee aan de slag kunnen. Hier kunnen we bijvoorbeeld een voorstel doen voor je instagram feed of een aantal tips geven om je website sterker te maken. Vervolgens evalueren we samen de FIRST DIVE en bespreken we wat we voor jou nog kunnen betekenen.


Deliverables:


  • 2 inzetbare quick wins

  • evaluatie FIRST DIVE


Duurtijd traject : +/- 1 maand // Prijs traject: 1500€ excl.btwOk duidelijk! Wat nu?


Snuister alvast door onze inspirerende projecten die we met gepaste trots tonen. Zo ontdek je hoe wij met dit FIRST DIVE traject een aantal klanten een stap vooruit geholpen hebben in hun content marketing aanpak.


Of ben je echt wel geprikkeld door onze aanpak? Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek en een koffie. Wij zijn alvast heel benieuwd naar wat jij te vertellen hebt!"INTO THE DEEP CONTENT is een content marketing bureau met focus op de ondersteuning  van jouw online communicatie. Ondernemingen of merken met gebrek aan een social media visie of een online communicatie strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen graag onze content expertise, diepgang en creativiteit om jouw doelgroep optimaal te bereiken en online resultaat te behalen.

Catherine Op de Beeck

CONTACT

Fosbury & Sons

Mechelsesteenweg 25

2000 Antwerpen

hello@intothedeepcontent.com

EXTRA

Join the Team

Blog

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 by INTO THE DEEP