Onze focus? Onze kernwaarden.

Bijgewerkt: 22 mei 2020

De wereld ervaart momenteel de enorme impact van het COVID-19 virus op onze samenleving en wereldeconomie. Ook INTO THE DEEP staat voor uitdagende tijden. Onze keyfocus voor de komende periode is echter duidelijk: #alwayshelping. Onze kernwaarden maken ons uniek, stimuleren en bewaken onze bedrijfscultuur en zijn de drijvende kracht van ons bedrijf.

Dit zijn geen lege begrippen, want ze worden elke dag door ons team in de praktijk toegepast.#GETITDONE


Onze bedrijfsfilosofie is eenvoudig. Geen succes zonder resultaat. Onze klant vooropstellen de content strategie en het begrijpen van jouw wensen is ons startpunt. Dit reflecteert in onze “getting it done”-mentaliteit en onze vaardigheden om een sterke content ‘flow’ in je onderneming of met je merk te creëren. Het leidt tot betere resultaten en meer tevreden klanten. Wij engageren ons om efficiënt, binnen de tijdslijnen, opdrachten uit te werken met een succesvol resultaat van jouw project als gevolg.


#DIVEDEEP


Hoe wij werken. We luisteren diepgaand. Voor wij begrepen willen worden willen we jou volledig begrijpen. We luisteren naar je verhaal, naar wie je bent en wat je doelstellingen zijn. 


#ALWAYSHELPING


Om ons bedrijf gezond te houden, zullen we al onze klantverplichtingen blijven nakomen. Of het nu gaat om het geven van advies, het leveren van een project of het bieden van ondersteuning. Onze missie? Jouw bedrijf ondersteunen in een sterke content marketing aanpak. In goede en slechte tijden, we dragen deze waarde zeer hoog in het vaandel!


#KEEPONLEARNING


De huidige situatie is ongekend. Dit betekent dat we sneller dan ooit moeten leren. Feedback is een belangrijk onderdeel bij het opdoen van nieuwe ervaringen. Alleen dan kan je jezelf verbeteren. Daarom willen we onze medewerkers, partners en klanten het volgende vragen: geef ons feedback of advies als we zaken kunnen verbeteren. Houd je vooral niet in!


#DOITWITHPASSION


​Onze bedrijfsfilosofie is eenvoudig: plezier en PASSIE. De fundamenten van ons bedrijfssucces. Do what you love and love what you do, right? Wij streven naar een goede work/life balans, kwaliteit en resultaat op een aangename, leuke en creatieve manier.


#GROWTOGETHER


​We zijn volledig toegewijd aan het succes van onze klanten en staan open om nieuwe manieren van zakendoen te bespreken en te verkennen. Je kunt erop rekenen dat wij vooroplopen op nieuwe content marketing ontwikkelingen. Groeien is niet groter worden, maar bewust worden van je potentieel.


Voilà, onze kernwaarden. Helaas zijn we geen bedrijf dat rechtstreeks zal bijdragen aan de genezing van COVID-19 of humanitaire hulp kan bieden. Maar we zijn erg goed in het oplossen van jouw content marketing problemen of vragen. Stuur ons gerust een bericht, we helpen je graag op weg.


Het laatste content marketing nieuws of tips & tricks in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


"INTO THE DEEP CONTENT is een content marketing bureau met focus op de ondersteuning  van jouw online communicatie. Ondernemingen of merken met gebrek aan een social media visie of een online communicatie strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen graag onze content expertise, diepgang en creativiteit om jouw doelgroep optimaal te bereiken en online resultaat te behalen.

Catherine Op de Beeck

CONTACT

Fosbury & Sons

Mechelsesteenweg 25

2000 Antwerpen

hello@intothedeepcontent.com

EXTRA

Join the Team

Blog

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 by INTO THE DEEP