"DIEPGANG BEREIKT MEN DOOR DIEP TE GAAN, HOOG TE REIKEN EN BREED TE DENKEN."

Credits visuals: Eberhard grossgasteiger - @Unsplash - Deep in the night

Over strategie,

verhalen, verfijning,

diepgang en content marketing expertise.

2018-12-25 10.41.29.jpg

Wij zijn een content marketing agency met expertise in content strategie

& communicatie voor lifestyle brands. Dit zien wij als onze vakkennis.

INTO THE DEEP, is opgericht door Catherine Op de Beeck (38).

Een onderneemster met een passie voor verhalen, diepgang en creativiteit.

Haar liefde voor alles wat verfijnd is gecombineerd met haar marketing achtergrond en expertise in lifestyle maken van haar de ideale sparringpartner voor het vertellen van jouw verhaal. Ze onderscheidt zich met haar bedrijf door een duidelijke strategie, een hands-on aanpak en de focus op lifestyle. Op deze manier heeft ze bovendien haar eigen merken Pom&Coco en Dritwood in Motion ooit gecreëerd.

Ik hou van een persoonlijke, hands-on aanpak en luister graag naar sterke verhalen. Mijn oog voor detail, verfijning en creativiteit vloeien voort uit mijn hooggevoeligheid en zeer sterke intuïtie. Eigenschappen die voor jouw brand een meerwaarde kunnen zijn.

 

Samen met haar team geeft Catherine vorm aan jouw verhaal en online communicatie.

DE MISSIE.

Waarom doen we wat we doen?

 INTO THE DEEP is een content marketing bureau die zelfstandigen en ondernemingen in lifestyle ondersteunt in hun content marketing aanpak, dit steeds met diepgang. We stippelen een strategie uit waarmee je niet alleen mensen bereikt, maar ook een emotionele band met hen schept. Proactief delen wij opportuniteiten en ideeën hoe je met jouw communicatie een antwoord kan bieden op de noden en verlangens van mensen.

Catherine & JOE FM -
00:00 / 00:00

ONZE WAARDEN.

#GETITDONE

Wij engageren ons om efficiënt, binnen de tijdslijnen, opdrachten uit te werken met een succesvol resultaat van jouw project als gevolg.

#INNOVATEALWAYS

We laten ons inspireren op seminaries, literatuur, relevante workshops en ervaringen van onze klanten om zo onszelf te blijven innoveren.

#DIVEDEEP

Wij houden niet van de oppervlakte en nemen onze klanten graag mee naar de diepte daar waar het water helder is.

#DOITWITHPASSION

 Do what you love and love what you do, right? Wij streven naar een goede work/life balans, kwaliteit en resultaat op een aangename, leuke en creatieve manier.

#ALWAYSHELPING

Wij zijn een adviesbureau met focus om onze klanten te helpen in de opstart van een succesvolle content marketing aanpak.

#GROWTOGETHER

We zijn volledig toegewijd aan het succes van onze klanten en staan, zoals altijd, open om nieuwe manieren van zakendoen te bespreken en te verkennen.

Je kunt erop rekenen dat wij vooroplopen op nieuwe content marketing ontwikkelingen.

Monthly inspiration.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks praktische tips over social media en content marketing.

"INTO THE DEEP CONTENT is een content marketing bureau met focus op de ondersteuning  van jouw online communicatie. Ondernemingen of merken met gebrek aan een social media visie of een online communicatie strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen graag onze content expertise, diepgang en creativiteit om jouw doelgroep optimaal te bereiken en online resultaat te behalen.

Catherine Op de Beeck

CONTACT

Fosbury & Sons

Mechelsesteenweg 25

2000 Antwerpen

hello@intothedeepcontent.com

EXTRA

Join the Team

Blog

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 by INTO THE DEEP