CocoSkinClub

Community Building Strategie

"DIEPGANG BEREIKT MEN DOOR DIEP TE GAAN, HOOG TE REIKEN EN BREED TE DENKEN."

Credits visuals: Eberhard grossgasteiger - @Unsplash - Deep in the night

community building strategy

VERSTERK JE MERK MET EEN COMMUNITY.

Earned content wordt meestal nog beperkt ingezet. Traditioneel wordt het grootste budget aan Paid en Owned content uitgegeven. Deze zijn net zo belangrijk, maar de drie moeten in balans zijn. Online klantcommunities zijn een belangrijke pijler in de Earned content en van de conversation company. Een community is niet nieuw, alleen zijn de communityplatformen nu meer geïntegreerd in diverse media en makkelijker toegankelijk. Mensen snappen hoe ze werken en vinden het een leuke manier om contact met een merk te hebben. En daar wil CocoSkinClub ook de focus op leggen. Het bouwen van een sterke community van echte "CocoSkinClub believers". Want onrechtstreeks draagt een community bij tot conversie.

Daarnaast wil het merk vooral werken aan haar brand awareness en de groei van het aantal leden.

HOW INTO THE DEEP HELPED COCOSKINCLUB

Community strategie

WAT MAITE OVER ONZE SAMENWERKING SCHRIJFT:

"Wij hebben met Into the Deep samengewerkt voor de creatie van een strategie voor het bouwen van een community rondom ons merk. De samenwerking verliep heel vlot en wij werden aangenaam verrast door hun kennis en expertise op het vlak van content strategie. Na een eerste uitgebreid kennismakingsgesprek om ons merk, onze visie en onze doelen te bespreken, kwamen zij heel snel terug met een eerste uitgebreide analyse en strategie om een community op te bouwen. Zij denken niet enkel op korte termijn maar ook lange termijn mee met jouw merk, wat echt een voordeel is geweest voor ons om onze finale strategie te ontwikkelen. De input, tips en het advies waren voor ons heel waardevol en heeft de richting gegeven aan hoe wij de dag van vandaag onze community opbouwen en blijvend uitbereiden.  Zeker en vast een aanrader voor alle die hun content strategie op professionele manier willen uitwerken en toepassen."

 

Maité De Jaegher 

Oprichter CocoSkinClub

like what you see?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

"INTO THE DEEP CONTENT is een content marketing bureau met focus op de ondersteuning  van jouw online communicatie. Ondernemingen of merken met gebrek aan een social media visie of een online communicatie strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen graag onze content expertise, diepgang en creativiteit om jouw doelgroep optimaal te bereiken en online resultaat te behalen.

Catherine Op de Beeck

CONTACT

Fosbury & Sons

Mechelsesteenweg 25

2000 Antwerpen

hello@intothedeepcontent.com

EXTRA

Join the Team

Blog

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 by INTO THE DEEP