"DIEPGANG BEREIKT MEN DOOR DIEP TE GAAN, HOOG TE REIKEN EN BREED TE DENKEN."

Credits visuals: Eberhard grossgasteiger - @Unsplash - Deep in the night

Een vrijblijvend gesprek over jouw content aanpak?

Wat wil jij bereiken in 2020?

Ik wil je graag via deze weg meteen triggeren met de volgende vraag:

Wat wil jij met je content aanpak in 2020? Wat is je doel en wat zijn je plannen?

Ben je helemaal tevreden met waar je nu staat, de inhoud, de distributie, de promotie en de resultaten? Trek je de juiste klanten aan? Welke kanalen zijn geschikt en is je bestaande content eigenlijk nog iets waard? Of wil je dit jaar nu écht ontdekken waar jouw onderneming voor staat en wat jou onderscheidend maakt? Wil je focussen op een ijzersterke strategie en je online positie versterken, zodat je de juiste kanalen aantrekt en meer omzet maakt?

Onze missie is jou helpen en ondersteunen in jouw content aanpak. Elk eerste vrijdag van de maand maken we graag tijd voor een vrijblijvend online strategiegesprek. Tijdens dit vrijblijvend gesprek* met een duurtijd van max 1u bespreken we je content uitdagingen en geven we jou een aantal tips waarmee je direct aan de slag kan! Eventueel bespreken we achteraf wat wij verder voor jou kunnen betekenen.

*In alle helderheid:

Het spreekt vanzelf dat wij in zo’n strategisch gesprek behoorlijk wat tijd steken. Bedoeling is dat jij er echt iets aan hebt en dat wij eventueel tot een sterke samenwerking komen. Daarom selecteren wij de aanvragen op basis van opgegeven informatie en onze workload planning. Waarvoor dank!

"INTO THE DEEP CONTENT is een content marketing bureau met focus op de ondersteuning  van jouw online communicatie. Ondernemingen of merken met gebrek aan een social media visie of een online communicatie strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen graag onze content expertise, diepgang en creativiteit om jouw doelgroep optimaal te bereiken en online resultaat te behalen.

Catherine Op de Beeck

CONTACT

Fosbury & Sons

Mechelsesteenweg 25

2000 Antwerpen

hello@intothedeepcontent.com

EXTRA

Join the Team

Blog

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 by INTO THE DEEP